ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ στην Kefalonia Cleaning Services

Η οικογενειακή εταιρεία καθαρισμού Κefalonia Cleaning Services δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών καθαρισμού δημοσίων και ιδιωτικών κτηρίων από το 1994 στην Κεφαλονιά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου.

Κατάφερε να κερδίσει μέσα από τις υπηρεσίες της την εξειδικευμένη γνώση, την αξιοπιστία και την πλήρη κατανόηση των υποχρεώσεων της απέναντι στον πελάτη, καλύπτοντας τις ανάγκες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δημιουργώντας μαζί του την βάση για μία συνεχή συνεργασία.

Συχνά αναλαμβάνει γενικούς καθαρισμούς δημόσιων και ιδιόκτητων κτηρίων, απολυμάνσεις-απεντομώσεις-μυοκτονίες, ειδικούς καθαρισμούς με οικολογικά καθαριστικά, καθαρισμούς αποθήκης και επαγελματικών χώρων, συντήρηση πρασίνου και αποψίλωση οικοπέδου, καθώς και κάθε είδους εργασία που αφορά την υγιεινή του χώρου σας με αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Αναπτύσσει πλέον ένα ευρύτερο φάσμα εργασιών σε νέες υπηρεσίες όπως Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις-Μυοκτονίες, παροχή Τεχνικής συντήρησης, Φροντίδας πρασίνου και στην ολοκληρωμένη διαχείριση της κατοικίας σας.

Στόχος μας ήταν και παραμένει η διασφάλιση της ποιότητας στις καλύτερες δυνατές τιμές.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες και άμεση ανταπόκριση από την εταιρεία μας.

 

Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του πελάτη παρέχοντας:

  • Αποστολή τεχνικού προσωπικού στο χώρο σας
  • Λεπτομερή μελέτη του χώρου
  • Ολοκληρωμένη προσφορά και αποστολή προσφοράς στον πελάτη.